Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Petra Claessen in jury Dutch IT Channel Awards

16 aug 2024

BTG-voorzitter Petra Claessen heeft zitting genomen in de jury van de 10e Jubileumeditie van de Dutch IT Channel Awards met als thema Dutch Edition. De Dutch IT Channel Awards zijn de hoogst gewaardeerde awards in de Nederlandse IT-industrie. De awards erkennen uitmuntendheid in het IT-channel en vieren de successen van de professionals die deze sector drijven.

Naast Claessen maken onder meer Stijn Grove (DDA), Anita Lussenburg, Peter van den Berg van Global TechnologyDistribution Council (GTDC), Joris den Bruinen (Security Delta), Ruud Alaerds (Dutch Cloud Community), Danny Frietman (Dutch IT Leaders) en Emily Glastra (Nldigital) deel uit van de jury.

Dit jaar zijn een aantal nieuwe categorieën toegevoegd om nog meer opmerkelijke prestaties te erkennen, van innovatieve business cases tot inspirerend leiderschap en de implementatie van de nieuwste technologieën. Distributeurs, resellers, vendoren en individuen die een onderscheidende prestatie hebben geleverd in het Nederlandse IT-kanaal, komen in aanmerking voor nominatie in een van de 24 categorieën . De bekendmaking van de winnaars gebeurt tijdens een gala-avond op 13 maart 2025.

Gerelateerd nieuws