Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Pieter Cobelens keynote spreker tijdens BTG Business Event op 12 december

24 okt 2024

Het BTG Business Event op 12 december in Noordwijk met thema ‘Connecting Tech for Society’heeft een indrukwekkende line-up aan sprekers. Een van hen is generaal-majoor buiten dienst Pieter Cobelens. Hij was onder andere betrokken bij de inzet van de Nederlandse krijgsmacht in Afghanistan en Irak en was vervolgens directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD). Cobelens is nog altijd zeer actief op het gebied van cyberveiligheid en deelt zijn expertise regelmatig als deskundige in de media.

Generaal-majoor buiten dienst Pieter Cobelens is een gerenommeerde defensie-expert met een indrukwekkende carrière, onder andere als Directeur Operaties verantwoordelijk voor de Nederlandse inzet in Irak en Afghanistan. Als voormalig Directeur van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) heeft hij deze dienst getransformeerd tot een moderne en invloedrijke organisatie. Na zijn diensttijd richtte hij Military Talent for Business (M4B) op vanuit zijn persoonlijke missie; Nederland cybertechnisch veilig krijgen op eigen ‘Nederlandse’ kracht.
Hij is actief als spreker en adviseur op het gebied van defensie en cyberveiligheid. Zijn scherpe inzichten en uitgesproken persoonlijkheid maken hem een veelgevraagde gast in diverse media, waaronder Pauw, Jinek, van Liempt, Eenvandaag, Vandaag Inside en Nieuwsuur.
Tijdens zijn presentatie zal Cobelens terugblikken op zijn boeiende loopbaan en vooral ingaan op de huidige uitdagingen rondom cybersecurity. Het belooft een inspirerende en leerzame sessie te worden!

Bereid je voor op een middag vol inspirerende sprekers. Krijg volop actuele inzichten en maak gebruik van de uitgebreide mogelijkheden om te netwerken. Na een dag vol inspiratie sluiten we af met een feestelijk diner en enkele verrassende presentaties die je niet wilt missen.

Aanmelden en meer informatie over het programma via deze link

Gerelateerd nieuws