Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

PortingXS toont PXC NPC-toepassingen op MWC 2022 Barcelona

10 mrt 2022

BTG-partner PortingXS toonde zijn PXC number portability clearinghouse (NPC) toepassingen tijdens het GSMA Mobile World Congress (MWC) 2022 in Barcelona. Jasper Maarschalkerweerd, Manager Customer Success bij PortingXS, toonde de laatste innovaties van PortingXS aan een delegatie van BTG Nederland bestaande uit Petra Claessen (CEO BTG) en Eric Reij (voorzitter BTG). Ook gaat Maarschalkerweerd in een videorapportage in gesprek met Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel, over de PortingXS innovaties.

PortingXS, opgericht in 2001, is een Nederlands Numbering Solutions Provider actief in telecommunicatie en IT. PortingXS levert mobiele en vaste nummerportabiliteit diensten. Deze diensten variëren van volledig geautomatiseerde aangesloten Netwerk Operators en Service Providers tot kleinere partijen die werken met gebruiksvriendelijke online Portability Portals. PortingXS ziet veel kansen in de internationale markt, vandaar dat het ook met een stand op de MWC 2022 stond.

De PXS NPC van PortingXS is een nationale nummerportabiliteit clearinghouse (of CRDB) en administratiedienst, waarmee mobiele en/of vaste abonnees gemakkelijk en veilig kunnen overstappen van telecomoperator met behoud van hun telefoonnummer. PortingXS is in inmiddels in meer dan twintig landen actief en wil uitbreiden naar vijftig landen, ook in Europa, meldt Maarschalkerweerd.

Gerelateerd nieuws