Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Remko van Ommeren versterkt Enreach als CCO

24 okt 2022

BTG-partner Enreach Nederland, speler op het gebied van Unified-Communications-as-a-service (UCaaS)- en Contact-center-as-a-service (CCaaS), maakt bekend dat Remko van Ommeren is per 1 september aangesteld als Chief Commercial Officer (CCO). Als CCO is Remko verantwoordelijk voor het realiseren van de strategische en tactische commerciële doelen van Enreach Nederland.

Enreach levert samenwerkingstools en telecomdiensten met een gebruiksvriendelijke interface die is gebouwd rondom klantspecifieke behoeften en systemen. Met deze oplossingen kunnen bedrijven – van iedere omvang en in iedere branche – voorbij gaan aan de technologie en zich richten op kwalitatieve, menselijke interactie. Van Ommeren brengt een schat aan ervaring mee die hierop aansluit: hij werkt meer dan 25 jaar in B2B-markten, in zowel corporate als MKB telecom-omgevingen. Hij bekleedde diverse functies, van strategie en business planning en programmamanagement tot marketing en sales, bij T-Mobile Nederland en andere telecomspelers.

Groei en transformatie managen
Remko van Ommeren: “Ik heb als ervaren commercieel manager een track record in het opbouwen van B2B marktposities en het managen van groei en transformatie in veranderende, technologie gedreven markten. Ik heb hierbij keer op keer gemerkt dat als je digitale transformaties goed wil laten landen, je mensen moet meenemen in deze verandering. Het mooie aan de producten van Enreach is, dat die specifiek bedoeld zijn om het menselijke aspect in bedrijven te versterken. Ik zie er naar uit de strategische doelen van Enreach te vertalen naar tastbare commerciële resultaten.”

Petra Claessen, CEO van BTG en BTG Services: “Remko van Ommeren versterkt Enreach als Chief Commercial Officer. In deze functie gaat Van Ommeren zich inzetten voor het realiseren van zowel de strategische als tactische commerciële doelen van Enreach Nederland. BTG feliciteert Remko van Ommeren en Enreach met deze benoeming.”

Remko van Ommeren

Gerelateerd nieuws