Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Sneak preview!

17 mei 2024

Op 6 juni, tijdens het BTG Business Event in Noordwijk, verschijnt ook de komende editie van BTG Magazine. Deze week waren we te gast bij de Green Innovation Hub in Almere, waar we een interview hadden met Geert Jan Put van de gemeente en Hasib Moukkadim van hogeschool Windesheim met dank aan Danny Frietman en Joris Moonen voor de gastvrijheid. Het boeiende interview dat Petra Claessen had met hen over innovatie, duurzaamheid, technologie, young professionals en inclusie komt in de komende editie van het BTG Magazine, dat op 6 juni verschijnt tijdens het BTG Business Event in Huis ter Duin in Noordwijk.

Tijdens het BTG in Business Event met als motto ‘Innovatie is een Must’ hebben we een keur aan boeiende sprekers, waaronder Marcel Molenaar, Joris Mollinga en Daan Roosegaarde. Verder een interview met de winnaar van de Green Innovation Hub Contest, Peter Rake van Future Network Services en andere toonaangevende sprekers en een muzikaal intermezzo van Iris Jean. Dat wil je niet missen, aanmelden en info vind je hier!

Gerelateerd nieuws