Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Steun het project ‘Iedereen Verbonden’ voor kinderen die geen onderwijs-op-afstand kunnen volgen

6 apr 2020

Bij BTG zijn we de afgelopen 2 weken benaderd door meerdere gemeenten. Een voorbeeld is Amsterdam, dat het project ‘Iedereen Verbonden’ heeft gelanceerd om kansarme kinderen te helpen. Natuurlijk helpt BTG als Branchevereniging voor ICT/Telecom graag mee om ook deze kinderen goed onderwijs te laten volgen!

Veel scholen zijn inmiddels overgestapt op onderwijs-op-afstand. Maar daarmee komen ook schrijnende situaties aan het licht. Zoals gezinnen waar kinderen geen onderwijs-op-afstand kunnen volgen omdat er thuis geen laptop of tablet is. Of waar men geen geld heeft voor een goede internetverbinding.

Daarom vragen steeds meer gemeenten of wij kunnen helpen. Bijvoorbeeld door het doneren van laptops of routers.

Natuurlijk helpt BTG als Branchevereniging voor ICT/Telecom graag mee om ook deze kinderen goed onderwijs te laten volgen!

Daarom roepen we iedereen op om waar mogelijk te helpen met het inzamelen van 2e hands IT-apparaten als notebooks, tablets, wifi-basisstations, routers enz.

Iedere hulp is welkom. Als BTG coördineren wij deze hulp heel graag. Dus laat het mij weten als u kunt en wilt helpen. Alvast bedankt!

Gerelateerd nieuws