Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Succesvolle sessie Expertgroep Kritisch Mobiele Breedband Gebruikers (KMBG)

9 okt 2024

Vandaag organiseerde de BTG Expertgroep Kritische Mobiele Breedband Gebruikers (KMBG) een succesvolle bijeenkomst voor haar leden bij de Schiphol Groep. Het streven was om iedereen op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen in privaat breedband Het evenement bood inzichten in het belang van frequentiespectrum voor private netwerken en was bood een ideaal moment om vraag- en aanbodzijde van de kritische mobiele breedband markt samen te brengen.

Menno Driesse (Dialogic) presenteerde de resultaten van een uitgebreid onderzoek over de 3,8-4,2GHz band, het onderwerp privaat 5G breedband netwerk op Schiphol werd toegelicht door Ken Klaver (Schiphol), Antoine van der Sijs (Strict) vertelde over de status van Perceel Gebonden Netwerken en Marco Geurden (KPN) ging in op de rol van KPN binnen privaat kritische mobiele communicatie.
De afsluiting werd verzorgd door Petra Claessen (BTG). Een ochtend die volop gelegenheid bood om kennis te delen en die werd afgesloten met een netwerklunch.

Gerelateerd nieuws