Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

T-Mobile biedt landelijk 5G-dekking

29 okt 2020

T-Mobile biedt landelijke 5G-dekking in Nederland. Meer dan 90% van de inwoners van Nederland woont in het 5G-dekkingsgebied van de provider.

Het bedrijf kondigde bij zijn fusie met Tele2 al aan voor het einde van 2020 landelijk 5G te willen introduceren in Nederland. T-Mobile zet hierbij frequenties in die de provider in juli 2020 in handen kregen tijdens de multibandveiling.

Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland: “Voor de veiling hebben we alle benodigde voorbereidingen getroffen om snel te kunnen starten. Direct daarna hebben we alles op alles gezet om onze belofte na te komen. Ik ben enorm trots dat dat is gelukt. We bieden zelfs eerder landelijke dekking dan vooraf verwacht; dat is vooral fijn voor onze klanten. Het is fantastisch om te zien hoeveel consumenten nu al 5G gebruiken en nieuwsgierig zijn naar de nieuwe mogelijkheden.”

Gerelateerd nieuws