Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

T-Mobile maakt Multisim beschikbaar voor eerste Android smartwatch

28 jun 2022

T-Mobile stelt Multisim nu ook beschikbaar voor Android. De eerste Android cellular smartwatch die beschikbaar is in combinatie met Multisim is de Watch4 LTE van Samsung. In een later stadium zullen meer modellen volgen. Multisim voor Android is vanaf 27 juni 2022 te bestellen.

Tot vandaag was Multisim alleen beschikbaar voor Apple smartwatches. T-Mobile brengt als eerste provider in Nederland hierin verandering. Android-gebruikers met een T-Mobile abonnement kunnen voortaan op pad zonder hun smartphone op zak, terwijl zij toch kunnen bellen en internetten via hun smartwatch. Klanten gebruiken één telefoonnummer en de kosten zijn gebundeld op één maandelijkse factuur.
 
Best mogelijke klantervaring
T-Mobile noemt het belangrijk dat iedereen toegang kan krijgen tot de mogelijkheden die de technologie te bieden heeft. Leo Hensen, Directeur Marketing & Communications bij T-Mobile Nederland: “Bij T-Mobile willen we altijd een stap vooruit. Met de lancering van T-Mobile Multisim voor Android kun je nu ook met je Android smartwatch altijd verbonden blijven op de manier die bij je past. Hiermee laten we zien wat de technologie van vandaag kan betekenen voor onze klanten.”

Multisim abonnementen zijn sinds maandag 27 juni 2022 ook in combinatie met de Samsung Watch4 LTE te bestellen voor klanten met een Go-abonnement. Bij de lancering van Multisim voor Android is alleen de Samsung Watch4 LTE beschikbaar. In een later stadium volgen meerdere Android modellen.

Meer informatie is hier beschikbaar.

Gerelateerd nieuws