Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

T-Mobile Week van IoT: inspiratie en slimme IoT-toepassingen

14 okt 2021

Ben jij ook benieuwd hoe jouw organisatie efficiënter en duurzamer kan werken met slimme automatisering? Speciaal voor bedrijven in de energiesector, logistiek, overheid, zorg en retail organiseert T-Mobile Ondernemen de Week van IoT. Een uniek hybride event waarop je alles ontdekt over de kansen van het Internet of Things voor jouw organisatie. Kom je ook?

Fysiek én online event
Het live event vindt van 22 t/m 26 november plaats in Stadion Galgenwaard. Na de keynotes en rondetafeldiscussie staat een korte rondleiding door het stadion op het programma én kun je een kijkje nemen in het T-Mobile Innovation Center. Aansluitend wordt een netwerklunch georganiseerd. Het event liever online volgen? Dat kan natuurlijk ook.

Eén van de spreker is Petra Claessen, Managing director van BTG:
“Connected Impact, hét jaarthema van BTG 2021 en daar gaat het bij Internet of Things ook om. Alles is verbonden met elkaar en als BTG vinden wij het belangrijk, om opgedane kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen over de toepassing van IT en de mogelijkheden van Internet of Things.”.

Bekijk het volledige programma om te zien welke dag voor jou het meest interessant is: www.t-mobile.nl/founders/events

Maandag 22 november t/m vrijdag 26 november
Van 10:00 tot 13:00 uur & 14:00 tot 17:00 uur
Hybride event: Stadion Galgenwaard & online

 

Gerelateerd nieuws