Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Talkshow: Hoe BTG zich inzet voor krachtig en slim digitaal Nederland

15 mrt 2021

BTG zet als strategisch kennispartner in de Nederlandse ICT- en telecombranche zich samen met leden en partners sterk in voor de verdere ontwikkeling van een krachtig en slim digitaal Nederland. Intelligent Connectivity en samenwerkingen staan hierbij centraal. Petra Claessen, CEO van BTG/TGG, gaat in de Dutch IT Channel Talkshow ‘Leaders of Datacenters’ in gesprek met moderator Danny Frietman over de vraag hoe belangrijk datacenters in deze samenwerkingsverbanden zijn.

Datacenters zijn van cruciaal belang voor de digitale ontwikkeling van zowel Nederland als geheel als diverse Nederlandse bedrijfstakken. Als brancheorganisatie speelt BTG bij deze ontwikkeling graag een verbindende rol. In het interview hoort u onder meer in welke vorm BTG deze rol op dit moment al vervult.

Bekijk de video hieronder!

Gerelateerd nieuws