Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Terugblik op geslaagde eerste editie NL Tech Week

21 sep 2023

Deze week is de video verschenen die een goede terugblik biedt op de eerste editie van de NL Techweek. In juni jl. organiseerde BTG deze week in samenwerking met partners en leden. De video geeft een goed beeld van alle activiteiten en de bezochte locaties en laat enkele van de hoofdrolspelers aan het woord.

Kijk de video hier

De NL Tech Week 2023 vond plaats van 12 tot en met 16 juni 2023. Tijdens deze week openden innovatiecentra, tech campussen en kenniscentra hun deuren om kennis én innovatie te delen. Iedereen die tech innovatie een warm hart toedraagt en geïnteresseerd is in een van de thema’s of locaties, was van harte welkom tijdens een of meer van de dagen. We konden een groot aantal bezoekers verwelkomen die gekomen waren om de deskundige sprekers en de nieuwste technologische innovatie te zien en te horen. De NL Tech Week werd afgesloten met een grootschalig BTG Business Event in Rotterdam.

De NL Tech Week heeft het in zich om op termijn het grootste technologie- en innovatie evenement van Nederland te worden, waarbij een groot aantal kennispartners, locaties en aanbieders van technologie kunnen aansluiten. BTG heeft als initiator anderhalf jaar hard gewerkt om dit bijzondere event van de grond te krijgen Samen met alle betrokken organisaties zijn we nog altijd trots op het eindresultaat van deze bijzondere vijf dagen en kijken we uit naar een nieuwe editie in 2024!

Gerelateerd nieuws