Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

TGG vol ambitie met lancering nieuwe website

5 mrt 2021

TGG lanceert de nieuwe website www.telegrootgebruik.nl, vol ambitie en gereed voor de toekomst. De bezoeker krijgt een uitgebreid overzicht van de diensten en producten die TGG, als serviceorganisatie van brancheorganisatie BTG, biedt. De BTG borgt Gebruikers en Solution Partners binnen het Ledenbestand en brengt vraag en aanbod permanent bij elkaar. Het TGG portfolio breidt zich in razendsnel tempo uit, zo blijkt.

TGG levert als serviceorganisatie van BTG al ruim 25 jaar dedicated telecom- en IT diensten voor leden van BTG. Zoals connectiviteit en telecom expense management (TEM). Ook een uitgebreide webshop voor de inkoop van IT-hardware, nieuw en refurbished, maakt daar onderdeel van uit. Het leveren van SMS diensten, dit in samenwerking met partners, is ook een essentieel onderdeel van de TGG portfolio. Maar het portfolio aan diensten en producten is veel breder. Van consultancy-inhuur, advisering, second-opinie tot en met product- en dienstverlening voor de invulling van smart cities. Zo haakt TGG adequaat in op de missie van BTG om de digitale transitie te versnellen.

Van inkoop naar serviceorganisatie
Petra Claessen, directeur van BTG en TGG: “Onze ambitie is om TGG uit te bouwen tot een full dressed service organisatie dat klanten c.q. Leden helpt met het versnellen van hun digitale transitie. TGG levert daarbij de essentiële producten en diensten. De koppeling met BTG is daarbij uniek, omdat het bij BTG gaat om verbinding, verdieping en verbreding op het vlak van kennis en deskundigheid. Dit vormt mede een stevige basis voor het uitgebreide portfolio van TGG, bestaande uit consultancy, services en inkoop op Telecom en ICT. Denk aan onze webshop en smart city stack voor overheden.”
Het huidige portfolio zal de komende tijd fors worden uitgebreid, zo stelt Claessen. “We zijn met een groot aantal solution partners in gesprek, om ook hun diensten en producten onder te brengen op het Serviceplatform van TGG. Een verdere verbreding van het aanbod zal onze klanten nog beter in staat stellen om hun digitale transitie optimaal te realiseren.”

Over TGG
TGG is de serviceorganisatie van de BTG, de Nederlandse Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers. BTG bestaat inmiddels 35 jaar en TGG 25 jaar en beiden zijn op verzoek van de markt opgericht. TGG is de dochterorganisatie van BTG en is direct verbonden met BTG achterban, door producten en diensten te leveren die klanten c.q. Leden helpen met het versnellen van de digitale transitie. Op de website www.telegrootgebruik.nl/portfolio ziet u een overzicht van de producten en diensten van TGG.

 

Gerelateerd nieuws