Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Tweede Women in Tech Talk opgenomen

26 aug 2021

De tweede aflevering van Women in Tech talk is opgenomen van de BTG-peergroup Women in Tech. Met deze talkshows biedt BTG podium aan topvrouwen uit de Techwereld met een duidelijke visie op tech en de toekomst. Connected impact met inzichten over o.a. 5G, AI, Security, smart society, IoT en de circulaire economie. Binnenkort wordt de opname gepubliceerd op onze website en via NederlandWerktDoor.tv

Op de foto v.l.n.r. Carolien Nijhuis (KPN), Angeline van Dijk (Agentschap Telecom), Petra Claessen (BTG/TGG), Peter Rake (5Groningen), Lieke Lamb (Nederlandwerktdoor.tv), Heleen Uijt de Haag (Min EZK)

 

Gerelateerd nieuws