Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Videoverslag van afsluiting NL Tech Week met afscheid BTG voorzitter Eric Reij

19 jun 2023

De redactie van Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders was bij de afsluiting van de NL Tech Week op vrijdag 16 juni. Er was die dag een speciale focus op IT & Healthcare gevolgd door een afscheidsreceptie van de voorzitter van de Branchevereniging IT en Communicatietechnologie (BTG) Eric Reij. Reij draagt het voorzitterschap per 1 juli 2023 over aan Petra Claessen. Witold Kepinski van Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders sprak in een video update met Danny Frietman, Eric Reij en Petra Claessen.

Petra Claessen, Vice-voorzitter BTG en boardmember BTG Services: “BTG kijkt terug op een succesvolle eerste editie NL Tech Week, dat in samenwerking met een aantal aangesloten branchepartijen en BTG-partners is georganiseerd. Onderwerpen als duurzaamheid, digitalisering, 5G, digitale inclusie en Future Network Services stonden hierbij centraal. We brachten in dit kader een bezoek aan diverse innovatiecentra en techcampussen in Nederland, waaronder Green Innovation Hub in Almere, NorthC Datacenters, 5G Hub in Eindhoven, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), Airbus en Unmanned Valley in Katwijk. Een succesvolle en vooral inspirerende week! Bij de afsluiting van NL Tech Week namen we daarnaast afscheid van vertrekkend voorzitter van BTG Eric Reij, die de afgelopen negen jaar een grote bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van BTG en BTG Services.”

Bekijk de foto’s van het event op de LinkedIn pagina van Dutch IT Leaders of op de Facebook pagina van Dutch IT Channel.

Gerelateerd nieuws