Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Vijf topvrouwen in gesprek over connected impact

31 dec 2020

De digitalisering verandert onze wereld razendsnel. Met corona en de uitrol van 5G als recente aanjagers. Wat is er nodig om van deze ontwikkeling een succes te maken? BTG/TGG directeur Petra Claessen spreekt vier topvrouwen uit de ICT-wereld over connected impact. Een verhaal over techniek, samenwerking en de menselijke maat.

Claessen spreekt als start van de “BTG peergroup Women in Tech” met Leonie van den Beuken, Amsterdam Smart City, Angeline van Dijk, Agentschap Telecom, Lenneke de Voogd, Do IoT Fieldlab en Sascha Hoogendoorn-Lanser, Mobility Innovation Centre Delft. Dat Claessen met deze vier vrouwen in gesprek gaat is geen toeval. De vier ontmoetten elkaar al eerder, tijdens een Webinar dat BTG in november organiseerde als onderdeel van Smart City NL week. Claessen: “BTG/TGG is de spin in het web in het triple helix-model. Samen kunnen we connected impact maken. We zijn de verbinder tussen wetenschap, het bedrijfsleven en de overheid.”

Lees verder in onze magazine BTG in Beeld! Het artikel is te vinden op pagina 18.

Gerelateerd nieuws