Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Volop inspiratie bij BTG Knowledge Café

13 mei 2020

Vanmiddag stond het BTG Knowlegde Café bol van inspiratie en voorbeelden uit de praktijk. In samenwerking met BTG-leden Schiphol Group en MCS zijn diverse use cases gepresenteerd van IoT toepassingen op Schiphol. De mogelijkheden van LoRaWAN wereldwijd werden gepresenteerd door Charles Paumelle van de LoRa Alliance. Bas Piek van MCS gaf aan welke rol MCS heeft gespeeld bij de uitrol van het privé LoRaWAN netwerk op Schiphol. Armin Holkers van Schiphol Group inspireerde met praktijkvoorbeelden die we allemaal kennen van onze bezoeken aan de luchthaven. Danny Frietman behandelde als moderator alle vragen vanuit de bijna 100 deelnemers. Binnenkort zijn de presentaties en de opname terug te vinden op onze website.

Gerelateerd nieuws