Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Watchguard nieuwe partner BTG

14 feb 2022

Op dinsdag 8 februari jl. vond opnieuw de internationale Safer Internet Day plaats, bedoeld om de aandacht te vestigen op een veiliger en verantwoordelijker gebruik van onlinetechnologie en mobiele telefoons. Deze bewustwording is zeker niet alleen van belang voor de consument.
Cybercriminaliteit is ook een zeer urgent probleem voor het Nederlandse bedrijfsleven. Vrijwel wekelijks komen er cyberincidenten in het nieuws. Zo zijn begin februari in een week tijd verschillende olieterminals in België, Duitsland, Zwitserland én Nederland getroffen door digitale aanvallen.

De digitale weerbaarheid van Nederland is dan ook nog onvoldoende, zo waarschuwt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in het Cybersecuritybeeld Nederland 2021. Tegelijkertijd groeit de dreiging van ransomware en andere vormen van cybercriminaliteit. Dit blijkt ook uit WatchGuard’s laatste Internet Security Report over Q3 2021.

Deze aanvallen worden steeds geraffineerder en criminelen proberen gebruik te maken van het grotere aanvalsoppervlak van bedrijven als gevolg van oplossingen die de laatste jaren zijn geïmplementeerd om hybride- en thuiswerk mogelijk te maken. De oplossing? Een Zero-Trust aanpak van uw cybersecurity.

” Losstaande beveiliging is niet alleen moeilijk te beheren; het maakt het identificeren van bedreigingen en kwetsbaarheden bijna onmogelijk. Het Unified Security Platform™ van WatchGuard helpt bedrijven hun beveiliging te verhogen en uit te breiden, terwijl het de overhead vermindert en risicobeperking vereenvoudigt door gebruikersgerichte beveiligingsbenaderingen.”

~ Ton den Braber
Territory Account Manager
WatchGuard Technologies Benelux

WatchGuard is al 25 jaar baanbrekend op het gebied van geavanceerde cyberbeveiligingstechnologie en levert deze als eenvoudig te implementeren en eenvoudig te beheren oplossingen.

Met toonaangevende producten en diensten op het gebied van netwerk- en endpointsecurity, beveiligde Wi-Fi, multifactorauthenticatie en network intelligence stelt WatchGuard meer dan 250.000 kleine en middelgrote ondernemingen over de hele wereld in staat om hun belangrijkste bedrijfsmiddelen, waaronder meer dan 10 miljoen endpoints, te beschermen.

In een wereld waarin het cyberbeveiligingslandschap voortdurend in beweging is en er elke dag nieuwe bedreigingen opduiken, maakt WatchGuard cyberbeveiligingstechnologie op bedrijfsniveau toegankelijk voor elk bedrijf.

WatchGuard Technologies Inc

www.watchguard.com
https://www.watchguard.com/wgrd-solutions/unified-security-platform

Ton den Braber is Territory Account Manager voor WatchGuard Technologies Benelux.
Sinds 2017 is Ton onderdeel van het WatchGuard team, en maakt gebruik van zijn 30+ jaar sales ervaring in IT en beveiligingstechnologie. Ton hecht waarde aan het leveren van state-of-the-art en innovatieve beveiligingstechnologie waarmee bedrijven zich optimaal kunnen beschermen. Als Accountmanager is Ton gespecialiseerd in endpoint-en netwerkbeveiligingstechnologieën en is zonder meer een ideale sparringpartner die graag vrijblijvend met u aan tafel zit om met uw actuele cybersecurity-vraagstukken te bespreken.

Ton den Braber | Territory Account Manager Benelux
ton.denbraber@watchguard.com

Follow me on LinkedIn:    https://www.linkedin.com/in/tdenbraber/

+31 (0)6 – 4606 2970 Mobile phone

+31 (0)70 – 711 20 80 Office Benelux

Gerelateerd nieuws