Focus op inhoud

BTG richt zich op een vijftal inhoudelijke thema’s, die zich op het snijvlak bevinden van ICT en telecommunicatie:

 • Unified Communications
  Alle communicatievormen vanaf je laptop of tablet? Met Unified Communications kan dat. UC is de samensmelting van elektronische communicatievormen zoals email, chat, presentie informatie, bellen, audio en video conferencing etc. in een platform. Veel bedrijven die aanvankelijk nog gebruik maakten van allemaal losse componenten zijn bezig met de overstap naar UC. Is dat voor jouw bedrijf ook actueel?
 • Corporate networks
  Met jouw bedrijfsnetwerk heb je connectie met de hele wereld. De vele facetten van bedrijfsnetwerken komen bij BTG aan bod, van Local Area Netwerken tot internationale glasvezelverbindingen. Switching, routering en security zijn belangrijke onderwerpen waar je direct mee te maken krijgt binnen jouw bedrijfsnetwerk. Wat is de beste oplossing?
 • Mobile communication
  Alles kan mobiel vandaag de dag. Wat betekent dat voor je ICT infrastructuur? En voor de manier van samenwerken binnen je organisatie? Wat is de impact van mobiel werken op de bedrijfsprocessen?
 • Privacy & security
  Medewerkers maken in hun werk steeds meer gebruik van eigen tablets, telefoons en laptops. Als organisatie wil je dit op een veilige manier mogelijk maken. Dat betekent een duidelijk en gebruikersvriendelijk securitybeleid. Hoe breng je dit in de praktijk?
 • Cloud
  Wat zijn de voor- en nadelen van cloud computing? Welke risico’s loop je als organisatie wat betreft de beveiliging van je data? En hoe waarborg je de privacy ten aanzien van persoonlijke gegevens?

BTG wil een gidsfunctie vervullen op deze domeinen, waardoor leden snel op de hoogte zijn van relevante kennis en ontwikkelingen.

BTG_schil_gidsfDEF

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.