Eurostat: Roaming in 2010

In de serie Special Eurobarometer publiceert Eurostat Roaming in 2010.

In deze publicatie vindt u onder andere informatie over het gebruik van de mobiele telefoon in Europa, het belang van roaming, feitelijk gebruik, aard van het gebruik, veranderingen in de aard van het gebruik in de afgelopen jaren en de mening van Europeanen over de veranderingen in de roaming kosten. Alles bij elkaar levert dit een geweldige hoeveelheid statistische informatie op.

Eurostat heeft de bevindingen naar aanleiding van haar rapportage op een rijtje gezet. Zoekt u bijvoorbeeld antwoord op de vraag ‘heeft u een mobiele telefoonaansluiting en heeft u de afgelopen jaren gereisd binnen de EU?’, dat vindt u in dit rapport. Het antwoord zal u verbazen, Nederlanders zijn met afstand het meest reislustige volk van de EU. Bovendien reist de Nederlander niet alleen, de mobiele telefoon gaat mee.

Bron: Eurostat

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.