Voorpublicatie BTG magazine: interview met Sonja Bevers (Tam Tam Consulting)

Vandaag is in BTG magazine een artikel met ceo Sonja Bevers van Tam Tam Consulting verschenen, als voorpublicatie van het gedrukte magazine, dat donderdag 31 oktober wordt verzonden. Inloggen is vereist. Werk je voor een BTG-lidorganisatie en heb je geen account? Meld je aan en je account wordt binnen twee werkdagen geregeld.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.