Operators Dean Connect en OneXS overgenomen

Providers_zendmastDe operators, voor zakelijke vaste- en mobiele telefoniediensten en internet, Dean Connect en OneXS zijn beide overgenomen door DX Groep. DX Groep, die kortgeleden is opgericht, investeert in snelgroeiende telecom- en internetbedrijven. Over de financiële details van de transacties worden door de betrokken partijen geen mededelingen gedaan.

Dean Connect en OneXS blijven grotendeels zelfstandig en onder eigen naam opereren. Op het gebied van ontwikkeling, technologie, commercie en inkoop zal nauw worden samengewerkt. Met deze overname komen twee van de snelst groeiende onafhankelijke zakelijke providers voor vaste- en mobiele telefonie en internet onder één dak. De providers werken samen met meer dan 400 telecom- en IT resellers en bedienen 150.000 zakelijke gebruikers.

Jan Peter Kalksma (oprichter OneXS) en Frank Caris (oprichter Dean Connect) zijn benoemd tot bestuurders van DX Groep. Frank Caris zal zich als CCO in de groep bezig houden met de commerciële activiteiten van de bedrijven. Jan Peter Kalksma is als COO verantwoordelijk voor operations, technologie en ontwikkeling.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.