BTG sluit partnership met ASPIDER-NGI, dat eSIM-oplossingen implementeert

BTG heeft een partnership gesloten met ASPIDER-NGI, een leidende speler in de markt van Mobile virtual network enablers, Internet of Things en content- en connectivity-management solutions. Daarnaast heeft ASPIDER-NGI een beschikbare eSIM-oplossing voor IoT, MVNE en Corporate clients.

ASPIDER-NGI

BTG

Jan van Alphen, voorzitter van BTG: “BTG verbindt organisaties op het gebied van ICT en Telecommunicatie. Dit partnership met ASPIDER-NGI helpt onze leden om het overstappen van mobiele aanbieders te vereenvoudigen, de inzet van eSIM beter te managen en biedt operator-onafhankelijke oplossingen. We zien een grote vraag naar meer flexibiliteit in het gebruik van SIM-technologieën. Daarom zijn we verheugd om ons te verbinden aan een betrouwbare, onafhankelijke technologiepartner, wat onze leden zal helpen om het innovatieve gebruik van mobiele-telecomdiensten in bedrijfskritische toepassingen te versnellen.”

ASPIDER-NGI

Jan Mooijman, CEO van ASPIDER-NGI, voegt daaraan toe: “BTG drijft innovatie en levert een perfect medium voor het begrijpen van initiatieven die een ware impact hebben op zakelijke telecomgebruikers. Ons partnership met BTG levert een veilige eSIM-implementatie voor leden, waardoor ze de mogelijkheid krijgen om private apps op de SIM-kaart uit te rollen en te reguleren. Dit maakt het mogelijk om mobiele-telecomdiensten verder te integreren in de bedrijfsprocessen.”

eSIM

ASPIDER-NGI’s eSIM-oplossing biedt een end-to-end service voor het veilig hosten van eSIM’s en het managen van provider-abonnementen en het integreren van private apps.

ASPIDER-NGI is een operator-onafhankelijk bedrijf dat de connectiviteit levert om eigen mobiele oplossingen te bouwen en te reguleren. Het bouwt, ondersteunt en beheert innovatieve MVNO en IoT-platforms. Het voorziet in het netwerk en de expertise die nodig zijn en levert de flexibiliteit en beweeglijkheid die MNO’s niet leveren, maar bedrijven wel nodig hebben om de markt te ontwrichten. ASPIDER-NGI levert en ondersteunt voice-, data-, SMS-, multi-IMSI- en eSIM-producten om miljarden connecties voor IoT, MVNO en Corporate Mobile-solutions te onderhouden en verbinden. Wereldwijd zijn er honderden clients gelanceerd, van traditionele M2M- en MVNO-projecten tot OTT- en IoT OEM-oplossingen voor operators en bedrijven.

Voor meer informatie, kijk op de website van ASPIDER-NGI.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.