T-Mobile 4G voor Thuis: alternatief voor vast internet

Sinds deze week biedt T-Mobile 4G voor Thuis. T-Mobile richt zich hiermee op consumenten waarvoor geen goede vaste verbinding beschikbaar is of waar deze zeer traag is, omdat ze bijvoorbeeld anti-kraak wonen. Ook voor mensen die in het buitengebied wonen of op een vakantiepark, is T-Mobile 4G voor Thuis een oplossing. De komst van deze dienst is geen verrassing: eerder dit jaar testte T-Mobile hier al mee.

T-Mobile 4G voor thuis

Zo werkt T-Mobile 4G voor Thuis

95 procent van de Nederlanders woont in het 4G-dekkingsgebied van T-Mobile. Met 4G voor Thuis maken klanten via een 4G-modem contact met het mobiele netwerk van T-Mobile. Het internet komt dus niet via een kabel maar via de lucht het huis in. Het 4G-modem zet het signaal om in wifi, en daar kunnen dan tegelijkertijd tot 32 apparaten op worden aangesloten. De internetsnelheid bedraagt tot 120 Mbps download en 50 Mbps upload. In de video hieronder wordt uitgelegd hoe het werkt.

YouTube player

Abonnementen nu nog voor particulieren

Klanten kunnen kiezen uit drie verschillenden abonnementen. De kleinste bundel kost maandelijks € 30 en levert 25 GB, de middelste € 40 voor 50 GB en de grootste € 50 voor 100 GB. Kom je niet uit met het aantal GB’s, dan kunnen er ook nog altijd extra GB’s worden aangeschaft in de vorm van GB-aanvullers. Bij de twee grootste bundels is onbeperkt internetten ’s nachts tussen 0.00 en 06.00 inbegrepen: dat is dus het uitgelezen moment voor het downloaden van grote bestanden of updates. In alle gevallen geldt een bijbetaling voor het modem, hiervoor moet eenmalig € 99,95 worden betaald. Meer informatie is te vinden op de speciale pagina van T-Mobile over 4G voor Thuis.

Momenteel is T-Mobile 4G voor thuis beschikbaar voor particulieren. Mogelijk komt er in de toekomst ook een abonnement speciaal voor de zakelijke markt.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.