Nieuwe directeur Telegrootgebruik BV (TGG)

jan-smeding-henny-van-hamersveld TGG

Geachte leden BTG en/of gebruikers TGG en relaties,

Namens het bestuur BTG, de Raad van Commissarissen TGG en interim bestuurder/statutair directeur TGG, de heer Jan Smeding zijn we verheugd u hierbij te informeren, dat met ingang van 1 januari 2017 mevrouw Henny van Hamersveld is aangesteld als directeur TGG.

In haar nieuwe functie zal zij zich in eerste instantie richten op de verdere professionalisering van de TGG en de dienstverlening optimaliseren en uitbreiden. De ontwikkeling van nieuwe diensten en producten staan eveneens hoog op de agenda. De heer Jan Smeding zal overigens in dit verband tot nader order aanblijven in de functie van interim bestuurder/statutair directeur TGG.

Henny van Hamersveld zal nauw samenwerken met Petra Claessen, managing director BTG, die naast de organisatie van de BTG-verenigingsactiviteiten tevens verantwoordelijk is voor de realisatie van nieuw business en acquisitie. Gezamenlijk zullen zij de door u als leden gewenste synergie tussen BTG en TGG verder vormgeven.

Henny van Hamerveld heeft meer dan 25 jaar ICT-governance- en managementervaring, onder andere opgedaan bij Capgemini. Met deze kennis en expertise zal zij deze uitdaging professioneel aangaan.

Wij wensen haar veel succes toe in haar nieuwe functie.

Een eerste gelegenheid om nader kennis met haar te maken is tijdens de BTG-nieuwjaarsreceptie op 17 januari a.s. Graag heffen wij dan samen met u het glas op het nieuwe jaar, op de lancering van het jaarthema en uiteraard op onze goede samenwerking.

Geert van der Linden
Voorzitter Raad van Commissarissen TGG

170104-plaatje-handtekening

Jan van Alphen
Voorzitter BTG

170104-plaatje-handtekening

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.