BTG Presenteert: Finalisten BTG Young Professional ICT/Telecom Award 2017!

Constance Scholten

Constance Scholten is oprichter van Camarilla, ‘s werelds kleinste sociale netwerk; een plek waar je foto’s plaatst voor je 15 beste vrienden en waar reacties op je foto’s altijd 1-op-1 zijn. Doordat niemand de reacties kan meelezen ontstaat interactie zoals je die normaal ook met je beste vriend of vriendin hebt. In een wereld waarin iedereen alles maar met elkaar deelt, vervult Constance met Camarilla de behoefte om terug te gaan naar persoonlijke, échte communicatie.

Jeroen Both, Welzorg

Jeroen Both werkt bij Welzorg, een organisatie met een uitgebreid aanbod van diensten en ondersteuning op het gebied van mobiliteit, wonen en vitaliteit ten behoeve van mensen met een beperking. Welzorg werkt met een grootschalig programma aan een fundamentele verandering van de dienstverlening. Jeroen bevindt zich daarbij midden in het speelveld van de klant, operatie en ICT en is onder meer verantwoordelijk voor het analyseren en (her)ontwerpen van de processen en systemen. De nadruk ligt op samenwerking: mét elkaar veranderen.

Salim Hadri, Milvum

Als innovator en eigenaar van innovatielab Milvum is Salim Hadri fulltime bezig met innovatie. Milvum helpt de overheid en corporates het maximale uit hun werk te halen door de nieuwste technologieën in te zetten. De concepten die zij samen met hun klanten bedenken, resulteren in concrete Apps, die ingezet worden op de werkvloer. Milvum is een innovatielab en bruggenbouwer met expertise over: Blockchain, Artificial Intelligence, IoT en App ontwikkeling. Tijdens zijn presentatie gaat Hadri in op concrete cases en bespreekt hij de resultaten die hij met Milvum bereikt heeft.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.