Strict Consultancy stelt nieuwe directeur aan

Strict Consultancy, dat organisaties helpt op het gebied van IT en communicatie, heeft sinds 26 juni een nieuwe directeur. Het gaat om Wouter Borremans, die binnen Strict Consultancy al werkzaam was als Managing Consultant. Met deze aanstelling zet Strict een volgende stap in de richting van marktleider in de merkonafhankelijke strategische advisering en begeleiding van klanten op het gebied van digitale innovatie en transformatie.

Strict

Cloud team

Wouter Borremans had tot nog toe de leiding over het Cloud-team, dat adviseert over cloud- en hybride oplossingen op het gebied van IT en communicatietechnologie. De ervaring en kennis die hij daar heeft opgedaan, sluiten aan bij de toekomstvisie van Strict. Die visie bestaat uit het leidend blijven in business mobility, bedrijfskritische communicatietechnologie en technologische mogelijkheden. Voor klanten moeten daardoor nieuwe businessmodellen ontstaan en bestaande business cases verbeteren.

Strict Holding

Jan-Hein Bastianen is directeur van Strict Holding en voormalig directeur van Strict Consultancy. Hij geeft aan: "Strict Consultancy heeft de afgelopen tijd een aantal strategische veranderingen ondergaan. Vanuit onze nieuwe visie helpen we organisaties, vanaf strategisch bepaalde doelen tot en met realisatie van digitale oplossingen. We zijn de enabler in de digitale transformatie. Wouter beschikt over de juiste achtergrond om de klanten van Strict Consultancy mee te nemen in de digitale transformatie. En om Strict Consultancy nog verder te laten groeien.” Bastianen blijft directeur van Strict Holding en gaat zich meer richten op de strategie van de Strict onderdelen Consultancy, Project Masters, Academy en Knowledge Masters.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.