BTG trapt 2018 af met thema Digital Connectivity

BTG start het nieuwe jaar met de Nieuwjaarsbijeenkomst op 16 januari in Den Haag. Het thema van deze bijeenkomst en tevens het jaarthema voor 2018 is Digital Connectivity.

“Nederland is razendsnel aan het digitaliseren en digitale transformatie kan niet zonder connectiviteit”, licht BTG-voorzitter Eric Reij het jaarthema toe. “De trend is dat alles met alles wordt geconnecteerd; een ontwikkeling in lijn met de Nota Digitale Connectiviteit die door het Ministerie van Economische Zaken wordt voorbereid. Deze digitaliseringslag biedt kansen en uitdagingen. BTG zal in 2018 samen met haar leden en geassocieerde leden antwoorden formuleren op deze kansen en uitdagingen”, aldus Reij.

Thema’s voor 2018

De Branchevereniging voor ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers heeft voortvloeiend uit die digitaliseringslag voor 2018 maar liefst acht thema’s geformuleerd die een belangrijke rol spelen in het ICT-landschap in het algemeen en bij de BTG-leden in het bijzonder. Deze thema’s zijn Connectivity, Cyber Security, Indoordekking, Mission Critical, Aanbestedingen, Internet of Things en de E-SIM. De thema’s worden door BTG behandeld op de In Business Events, de BTG Masterclasses, de BTG Expertgroep Meetings, BTG On Tour en de College Tour, stuk voor stuk waardevolle events waarop kennis opdoen, kennis delen en netwerken centraal staan.

BTG-voorzitter Eric Reij: “Onze leden kunnen naast de behandeling van deze thema’s in 2018 nog meer van ons verwachten, namelijk de ontwikkeling van het kennisinstituut, belangenbehartiging door verdergaande samenwerking en dialoog met overheden, stakeholders en partners.”

 

Trends en ontwikkelingen

Tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van 16 januari kijkt BTG vooruit naar de trends en ontwikkelingen van 2018. Daarnaast zijn internetondernemer Ben Woldring en Lieke Lamb van Trendwatcher.com uitgenodigd om het jaarthema ‘Digital Connectivity’ te duiden en is er een vooruitblik op het Mobile World Congress 2018. Na afloop van het inhoudelijke deel is er een netwerkborrel waarbij onder andere wordt stilgestaan bij het vertrek van Jan van Alphen als voorzitter van BTG.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.