BTG en Cisco organiseren bijeenkomst ‘Digitaal samenwerken; zo doe je dat’

Op woensdag 26 juni organiseert BTG samen met Cisco op het hoofdkantoor van de netwerkspecialist een interessante themabijeenkomst over digitaal samenwerken. Met onder meer klantcases van De Lage Landen en Philadelphia Zorg.

Tijdens de themabijeenkomst Workplace Transformation neemt Cisco de bezoekers mee in de ervaringen rondom Workplace Transformation – hoe digitaal samenwerken effectiever gebruik maakt van medewerkers en gebouwen en Webex Cloud Collaboration.

Interessante klantcases
Matt Janssens (Directeur ICT en Informatiebeveiliging bij Stichting Philadelphia Zorg) zal vertellen hoe Cisco collaboration het eenvoudiger maakt om patiënten te verbinden met verpleegkundigen.
LJ Bernard van De Lage Landen zal zijn ervaring delen met de keuze en uitrol van een wereldwijde UC deployment, gebaseerd op Cisco Webex boards en het Webex platform. Hierbij is gewerkt met een big bang scenario, waarbij in drie weken tijd 110 ruimtes zijn ingericht en operationeel in gebruik genomen zijn. Hij zal inzoomen op de leerpunten en de next steps. Bernard is verantwoordelijk bij DLL groep voor de Gobal UC Telephony and Contact center.
DLL is een internationale vendor finance organisatie die op activa gebaseerde financieringsoplossingen biedt in de sectoren agri, food, gezondheidszorg, clean technology, bouw, transport, industrie, kantoorapparatuur en technologie. DLL werkt in meer dan 30 landen samen met fabrikanten en hun distributiepartners – van erkende distributeurs en zelfstandige dealers tot handelaren – en biedt ze financiële producten en diensten waarmee ze groei kunnen realiseren.
Nico Teunissen van Cisco (Consulting Systems Engineer Collaboration) vertelt over effectief en veilig samenwerken met agile teams binnen en buiten uw organisatie, en over de uitgebreide mogelijkheden van het Cisco Webex cloud platform. Daarbij onder meer een overzicht van het Webex platform, het eenvoudig plannen van virtuele vergaderingen, de integratie met Microsoft Office 365 en de registratie van video- en telefoniesystemen.

Aanmelden kan hieronder:

Ik ben lid van BTG en kom vanaf 13.00 uur

Ik ben geen lid van BTG en kom vanaf 14.30 uur

Programma: kijk op de evenementenkalender voor het volledige programma

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.