Onderzoek voor TGG/BTG ICT Development Index 2021 van start

In opdracht van TGG/BTG voert onderzoeksbureau Motivaction jaarlijks een onderzoek uit naar de ontwikkelingen op het gebied van ICT binnen de Nederlandse economie Dit onderzoek leidt tot de TGG/BTG ICT Development Index. Deze index deze voorziet Nederlandse bedrijven en instellingen van actuele cijfers met betrekking tot investeringen in ICT-innovaties (zoals 5G, Big Data, Cloud Computing, Blockchain, etc.), personele ontwikkeling, privacy, cybersecurity en bereikbaarheid.

Naast de vragen voor de ICT Development Index zou TGG ook graag uw reactie ontvangen op 3 mogelijke diensten die TGG (i.s.m. BTG) mogelijk in de toekomst zal gaan aanbieden.
We nodigen u daarom graag uit om deel te nemen en uw visie te delen.

Het invullen van de vragenlijst duurt 6 tot 8 minuten. Voor iedere ingevulde vragenlijst doneert TGG/BTG € 7,50 aan Stichting Hulphond.

Wij benadrukken dat uw antwoorden geheel anoniem blijven. U kunt de online vragenlijst invullen via onderstaande link. Indien de link niet werkt, kunt u deze kopiëren en in het adresvenster van uw browser plakken.

Klik hier om naar het onderzoek te gaan

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.