Hans Leijting presenteert BTG Expertgroep Smart Society op MWC

Een van de events tijdens MWC 2022 was NL Digital House 4.0, een hybride event vanaf het Dutch Pavillion in Barcelona. Een van de sprekers hier was Hans Leijting, die namens de BTG Expertgroep Smart Society sprak over 'Building Bridges in a Connected Society.’ Verder in het panel: Gerard Ketelaar, (Managing Partner Quaestus) en Annemarie Sipkes (Director Telecoms ACM).

BTG Expertgroep Smart Society opereert als aanjager om te komen tot oplossingen voor een smart sustainable city. De groep ondersteunt gemeenten in hun transformatie naar een slimmere en meer sustainable stad en doet dat onder andere met een recent ontwikkelde structuur 'BTG Stack' waarop smart cities kunnen worden gebouwd.

Bekijk hier de opname van het event met de presentatie van Hans Leijting.

NL Digital House

Editie #4 van NL Digital House vond plaats op 1 maart, zowel online als live op MWC22. Alle sprekers zijn relevante NL executives vanuit connectiviteit en SDG perspectief. We zullen dit evenement live hosten vanuit het Nederlands Paviljoen op MWC22 in Barcelona.
Hoofddoel van NL Digital House is promotie van de Nederlandse Digitale Economie en profilering van Nederland als een zeer innovatief land met als slogan "Building a strong digital society together".
Het doel van deze paneldiscussie serie is om de routekaart van Nederland te belichten op zijn weg om een van de meest innovatieve digitale economieën in de wereld te worden. Het is een informatieve sessie met bijdragen uit zowel de publieke als de private sector in Nederland. Met inspirerende sprekers die hun inzichten geven in doelen, beleid en activiteiten om de Nederlandse Digitale Economie te stimuleren.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.