HCL presenteert op MWC 2022 innovaties voor netwerkoperators en ondernemingen

HCL Technologies (HCL) toonde tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2022 haar telecommunicatieportfolio met nieuwe innovaties voor netwerkoperators en ondernemingen wereldwijd. BTG bezocht samen met de redactie van Dutch IT Channel de HCL stand. In de onderstaande video gaat BTG CEO Petra Claessen in gesprek met Hans Leijting, Regional Director Telecom Products.

Claessen en Leijting spreken over het belang van kennisdeling. Ook de rol van Leijting als vice-chairman van de BTG Expertgroep Smart Society komt aan bod. HCL lanceerde verder tijdens MWC onder andere twee 5G-applicaties om mobiele netwerkoperators te helpen bij het optimaliseren van de klantervaring en verminderen van het energieverbruik in hun 4G- en 5G-infrastructuur.

Terwijl de industrie de Open Radio Access Network (O-RAN) -architectuur blijft gebruiken om de kracht van 5G en meer te ontketenen, is HCL Technologies goed gepositioneerd om hen te ondersteunen met zijn innovatieve HCL ANA-platform.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.