BTG- en HCL-kopstuk Hans Leijting belichten kracht van samenwerken

Hans Leijting, Regional Director Telecom Products bij HCL en vice-chairman van de BTG Expertgroep Smart Society, was aanwezig op het GSMA Mobile World Congress (MWC) 2022. Tijdens een paneldiscussie op het NL Pavilion benadrukte Leijting de kracht van samenwerking tussen private en public partijen. Dat zorgt voor een snellere en succesvolle digitale transformatie. In een video gaat Leijting in gesprek met Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT Channel, over de kracht van partnerecosystemen.

Leijting deed mee aan de paneldiscussie Netherlands Digital House 4.0. dat plaatsvond in het NL Paviljoen (5A31). Daar werd besproken hoe de roadmap van Nederland eruit moet zien om van Nederland een van de meest innovatieve digitale economieën ter wereld te maken. Dit onder het motto 'NL: Building a strong digital society together’.

Een delegatie van BTG, bestaande uit Petra Claessen (CEO BTG) en Eric Reij (voorzitter BTG), was bij deze paneldiscussie ook aanwezig.

YouTube player

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.