BTG roept bedrijven op mee te denken over indeling 3,5 Ghz band

Het bestuur en de directie van branchevereniging BTG roept alle betrokken bedrijven op om te reageren op de voor genomen wijziging van het Nationaal Frequentie Plan met betrekking tot de indeling van de 3,5 Ghz band. Op dit moment is deze wijziging ter consultatie aangeboden aan de markt en BTG bereidt met leden en partners een reactie voor.

Petra Claessen, CEO: "Gezien het belang van deze consultatie roept BTG bedrijven op, ook die geen lid zijn, om mee te denken en te reageren op de concept beantwoording." Het concept document is op te vragen bij Arianne Rutgers, Verenigingsmanager BTG, #ariannerutgers@btg.org

Eerder deze week publiceerden wij het rapport van Schiphol en Havenbedrijf Rotterdam waarin de noodzaak voor privaat spectrum is toegelicht, zie BTG-leden benadrukken noodzaak van spectrum voor privaat gebruik

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.