Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG roept bedrijven op mee te denken over indeling 3,5 Ghz band

11 aug 2022

Het bestuur en de directie van branchevereniging BTG roept alle betrokken bedrijven op om te reageren op de voor genomen wijziging van het Nationaal Frequentie Plan met betrekking tot de indeling van de 3,5 Ghz band. Op dit moment is deze wijziging ter consultatie aangeboden aan de markt en BTG bereidt met leden en partners een reactie voor.

Petra Claessen, CEO: “Gezien het belang van deze consultatie roept BTG bedrijven op, ook die geen lid zijn, om mee te denken en te reageren op de concept beantwoording.” Het concept document is op te vragen bij Arianne Rutgers, Verenigingsmanager BTG, #ariannerutgers@btg.org

Eerder deze week publiceerden wij het rapport van Schiphol en Havenbedrijf Rotterdam waarin de noodzaak voor privaat spectrum is toegelicht, zie BTG-leden benadrukken noodzaak van spectrum voor privaat gebruik

Gerelateerd nieuws