Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

RoyalHaskoningDHV onderdeel Novius wordt partner van BTG

18 apr 2024

Novius, onderdeel van advies- en ingenieursbureau RoyalHaskoningDHV, is partner geworden van BTG. Adviesgroep Novius, met de hoofdzetel in Amersfoort, omschrijft zichzelf als ‘Partner in Digitale Transformatie’.

“Bij Novius brengen we meer dan 30 jaar deskundigheid en ervaring mee in het ontwerpen en realiseren van complexe, digitaal gedreven business transformaties in zowel de publieke als de private sector. Ons team staat voor succesvolle (digitale) transformatie, ondersteund door het Novius gedachtegoed, waaronder het Business Transformatie Framework en het Architectuur Raamwerk. Daarnaast voorziet onze Novius Academy in tal van opleidingen op diverse vakinhoudelijke gebieden. We komen altijd in co-creatie met de klant tot resultaten.”

Waarom Novius?

  • Holistische benadering: We overstijgen en combineren verschillende disciplines om effectief antwoorden te vinden op complexe vraagstukken. Onze aanpak combineert praktijkervaring en best practices met theoretische onderbouwing.
  • Eigen methoden: Onze gerenommeerde methoden, zoals het Business Transformatie Raamwerk en het Architectuur Raamwerk, vullen elkaar aan en bieden concrete handvatten om inzicht en overzicht te creëren in complexe situaties. Andere methoden die we inzetten hebben betrekking op Data management, Transitie management (implementatie van veranderingen), Processen (redesign) en Customer Experience (CX).  Zo helpen we zelfs de meest complexe organisaties succesvol te transformeren.
  • Consultants met expertise: Onze consultants hebben de kennis en expertise om organisaties te ondersteunen bij hun uitdagingen. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een strategie of het optimaliseren van bedrijfsprocessen, wij staan klaar om te helpen.

Novius is onderdeel van RoyalHaskoningDHV. De gecombineerde deskundigheid van Novius en Royal HaskoningDHV creëert een complementair dienstenpakket. Samen vergroten we onze slagkracht en impact op het gebied van digitale transformatie, zodat we organisaties nog beter kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een duurzame business strategie en een toekomst vaste bedrijfsvoering.

Gerelateerd nieuws