Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Enquête Coalitie Duurzame Digitalisering voor ontwikkelen Kennisbank

7 mei 2024

Het thema duurzame digitalisering is volop in beweging en nieuwe kennis ontwikkeld zich snel. De Nationale Coalitie Duurzame Digitalisering (NCDD) will hèt centrale punt vormen waar kennis over dit onderwerp samenkomt.

Vanuit NCDD is een enquête opgesteld om inzicht te krijgen in de doelgroepen, onderwerpen en de vormen van content die belangrijk zijn voor het ontwikkelen van een kennisbank. Dit om de inrichting, inhoud en vorm zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de verschillende behoeften.

Petra Claessen is voorzitter BTG en heeft zitting in het Koepelberaad van de NCDD: “BTG onderschrijft het manifest Duurzame Digitalisering en ondersteunt actief de initiatieven van de NCDD. Binnen onze organisatie is dit onderwerp nauw verbonden met onze strategie en visie, verankerd in onze EGP’s. Wij erkennen digitalisering als een cruciaal aspect van duurzaamheid en streven naar duurzame digitalisering. Dit vereist een integrale aanpak om een robuuste en veerkrachtige digitale economie te realiseren. Het systematisch verzamelen en organiseren van impliciete kennis is hierbij van vitaal belang. Daarom steunen wij van harte de oproep om inzichten te verwerven voor de ontwikkeling van een kennisbank over duurzame digitalisering.”

In de enquête (2 tot 5 minuten) stellen wij enkele vragen over jouw organisatie, functieprofiel, informatiebehoefte en huidige invulling van deze behoefte. NCDD stelt het zeer op prijs als je de enquête wil invullen en delen binnen jouw organisatie. Invullen kan hier.

Gerelateerd nieuws