Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Het tijdperk van de Connected Worker: ontdek meer over 5G, Wireless WAN en andere technologieën

3 mei 2022

BTG is samen met Cradlepoint en Westbase.io op 18 mei 2022 aanwezig bij het aankomende evenement Het tijdperk van de Connected Worker. Schrijf u vandaag nog in voor het evenement om meer te weten te komen over 5G, Wireless WAN en andere technologieën die de manier waarop bedrijven opereren helpen vormgeven.

5G is niet alleen een dikkere leiding. 5G is de drijfveer van een belangrijke transformatie van een tweedimensionale spraak- en datadienst naar een multidimensionaal netwerkplatform. 5G is ontworpen voor toepassing in de meeste operationele punten van een bedrijf – van immersieve toepassingen tot voertuigen en IoT. Deze transformatie omvat drie diensten, drie spectrumlagen en een gevarieerde infrastructuur.

Om de waarde van 5G volledig te benutten, moeten organisaties eerst inzicht hebben in de use cases en hoe deze variëren per type spectrum en netwerk dat beschikbaar is. Cradlepoint, gedistribueerd door BTG-lid Westbase.io, is een van de wereldwijde leiders in 5G en LTE draadloze WAN-oplossingen. Om hierbij te helpen hebben zij de infographic ‘Find Your 5G’ gemaakt, waarin de lezer wordt meegenomen door de verschillende spectrumlagen en de interactie hiermee in de verschillende use cases.

Het tijdperk van de Connected Worker
Digitale transformatie verandert de manier waarop bedrijven worden geleid en de manier waarop wij werken. Het maakt ons productiever, verbetert onze veiligheid en opent nieuwe mogelijkheden om inkomsten te genereren. Neem deel aan het evenement van Westbase.io en BTG om meer te ontdekken over twee van de nieuwste technologieën die aan de basis liggen van deze transformatie: Extended Reality-wearables en de opkomst van Wireless WAN.

Samen met onze partners, RealWear en Cradlepoint, vertellen wij u in een reeks seminars meer over deze technologieën en hoe ze van nut kunnen zijn voor uw bedrijf en dat van uw klanten, nu we het tijdperk van de Connected Worker ingaan. Bent u erbij? Schrijf u nu in!

AANMELDEN: Ja, ik kom op 18 mei naar Hilversum of lees meer over het evenement.

Gerelateerd nieuws