BTG Themabijeenkomst: Het tijdperk van de connected worker

Het tijdperk van de Connected Worker

15 september 2022
14:00-16:30 uur, gevolgd door een borrel tot 18:00 uur
Adres: Beeld & Geluid, Media Parkboulevard 1, 1217 WE Hilversum

AANMELDEN: Ja, ik kom op 15 september naar Hilversum

Digitale transformatie verandert de manier waarop bedrijven worden geleid en de manier waarop wij werken. Het maakt ons productiever, verbetert onze veiligheid en opent nieuwe mogelijkheden om inkomsten te genereren. Neem deel aan het evenement van BTG en partner Westbase.io om meer te ontdekken over twee van de nieuwste technologieën die aan de basis liggen van deze transformatie: Extended Reality-wearables en de opkomst van Wireless WAN.

Samen met onze partners, RealWear en Cradlepoint, vertellen wij je meer over deze technologieën en hoe ze van nut kunnen zijn voor jouw bedrijf en dat van je klanten, nu we het tijdperk van de Connected Worker ingaan.

Tijdens deze bijeenkomst geven we voorbeelden van concrete implementaties van deze technologieën bij klanten en bespreken we:

 • De Connected Worker-omgeving: een overzicht van de verschuiving in digitale transformatie en hoe Wireless WAN en Assisted Reality enablers zijn voor organisaties.
 • Wireless WAN en 5G: een educatieve sessie waarin we dieper ingaan op het belang van Wireless WAN en 5G voor moderne organisaties, waaronder de belangrijkste use cases voor 5G in Europa vandaag de dag.
 • Assisted Reality: een inleiding tot aR en hoe het verschilt van andere immersieve technologieën, waaronder de belangrijkste use cases en een live demonstratie van de technologie in actie.

AANMELDEN: Ja, ik kom op 15 september naar Hilversum

Sprekers:

Julian Sinnige, Westbase.io
Julian Sinnige is Benelux Country Manager bij Westbase.io, toonaangevend distributeur van 4G/5G-, IoT- en Extended Reality-technologieën. Julian heeft meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van technologie en telecommunicatie, waarvan meer dan vijf jaar in Connected Worker- en bedrijfsoplossingen. Julian geeft al ruim drie jaar leiding aan de Westbase.io-vestiging in Hilversum en richt zich op de ondersteuning van partners en hun klanten in de Benelux-regio.

Wim van Laarhoven, Cradlepoint
Wim is Systems Engineer bij Cradlepoint en is verantwoordelijk voor de ondersteuning van de Noord-Europese partners en klanten van het bedrijf. Cradlepoint is wereldwijd leider in zijn markt en ontsluit de transformerende kracht van de huidige LTE en 5G cellulaire netwerken om een flexibele, betrouwbare en alomtegenwoordige Wireless WAN edge te bieden. Met zijn jarenlange ervaring in technologie voor het hele kanaal, helpt Wim partners en hun eindklanten oplossingen te ontwikkelen die bedrijfsproblemen oplossen.

Kate Kondratenko, RealWear
Kate is Customer Development Manager bij RealWear, gevestigd in Amsterdam. Ze heeft tien jaar ervaring in sales en een MSc in Marketing. Kate werkt al drie jaar bij RealWear en staat momenteel aan het hoofd van hun EMEA Inside Sales-team. Haar team is verantwoordelijk voor inside sales en operations in alle regio’s van EMEA en een groot deel van Kate’s taken bestaat uit het geven van technologiedemonstraties en advies op het gebied van softwareoplossingen.

AANMELDEN: Ja, ik kom op 15 september naar Hilversum

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.