Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Tech expert Alexander Klöpping praat BTG leden bij over Chat GPT

24 jan 2023 Thema: AI

Is Chat GPT the Next Big Thing in de digitale transformatie? Wel volgens tech expert Alexander Klöpping, die volgende week woensdag 1 februari de key note verzorgt tijdens de BTG Nieuwjaarsbijeenkomst bij Sociëteit De Witte in Den Haag. Gisteren werd nog bekend dat Microsoft de komende jaren 10 miljard dollar (ruim 9,2 miljard euro) in het bedrijf achter het programma ChatGPT investeert.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst blikt het bestuur en directie van BTG vooruit naar het nieuwe jaar. De plannen voor 2023 worden uiteen gezet en er is aandacht voor alle geplande activiteiten.
De key note spreker is Alexander Klöpping. Alexander is internetjournalist, internetondernemer en adviseert over nieuwe tech-, web- en communicatietrends. Alexander is een ster in het signaleren van trends op het web en de technologie. Hij zal het onder andere gaan hebben over OpenAI en een AI-gebaseerde tekstbot.
Hij is mede-oprichter van de Universiteit van Nederland. Een initiatief waarbij hij de beste Nederlandse hoogleraren gratis college laat geven via internet.

Kijk hier voor het volledige programma en meld je aan

Voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst vindt de themabijeenkomst plaats over ‘Use cases en private netwerken’. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook stil gestaan bij de aanstaande veiling en indeling van de 3,5 Ghz band.

Zie ook Informatiebijeenkomst indeling 3,5 Ghz band en impact op bedrijfsleven

Gerelateerd nieuws