Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

TechDrinks Amsterdam, ben je er bij?

10 apr 2024

Binnenkort is het zover: de volgende editie van TechDrinks in Amsterdam. Op 22 april komen we weer samen in Dauphine om de techgemeenschap te verenigen voor een leuke avond vol interessante gesprekken en nieuwe verbindingen. BTG is partner van TechDrinks en nodigt je dan ook van harte uit om deel te nemen aan deze editie van TechDrinks in Amsterdam. Het belooft een avond te worden die je niet wilt missen!

TechDrinks Amsterdam is meer dan een netwerkborrel; het is een energieke ontmoetingsplek die de innovatieve en levendige gemeenschap van IT-professionals in heel Nederland samenbrengt.

Voor deze editie hebben we aankondigen dat we al meer dan 150 aanmeldingen ontvangen. Dank voor de gewaardeerde partners voor hun ondersteuning: Digital Realty, Cyberveilig Nederland, BTG en DDA. Zonder hun steun zou TechDrinks niet mogelijk zijn.

Datum: 22 april 2024
Tijd: 16:00
Locatie: Dauphine, Amsterdam

Meer info vind je hier

Gerelateerd nieuws