Strict trekt Eric-Jan de Roode aan voor verdere groei digitale innovatieprojecten

Vianen, 9 november 2017

Strict heeft per 1 november Eric-Jan de Roode aangesteld als commercieel directeur. De Roode is vanuit deze rol verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Strict als leider in digitale innovatie in Nederland en een steeds belangrijk wordende rol voor het bedrijf uit Vianen in het buitenland. Met deze groei wil Strict inspelen op de behoefte van vele klanten om digitale innovaties in Nederland en ook in andere landen te exploiteren en initiëren. De Roode was voorheen directielid bij The Brown Paper Company en entrepreneur.

Strict, van oudsher bekend van missie kritische communicatie-oplossingen, heeft zich afgelopen jaren gefocust op een breder digitaal portfolio. Zo voegde het bedrijf cloud innovation, IoT, business mobility en strategische security diensten toe aan haar portfolio en trok hiervoor leading consultants aan. Met de komst van Eric-Jan de Roode wil het bedrijf nationaal en internationaal een steeds grotere rol vervullen in toekomstvaste digitale innovaties van spelers van wereldformaat. Jan-Hein Bastiaenen, algemeen directeur van Strict: “Digitalisering speelt een elementaire rol in de business cases van bedrijven die lange termijn verdienmodellen ontwikkelen. Het is onze passie om deze bedrijven te helpen vanuit hun ambitie en strategie naar oplossingen die positieve impact hebben op hun bedrijfs- en verdienmodel. Deze innovaties worden vaak internationaal opgemerkt, waardoor ook de vraag uit het buitenland toeneemt. We hebben in Eric-Jan de persoon gevonden die gaat zorgen voor een evenwichtige groei in binnen- en buitenland.”

Eric-Jan de Roode is per 1 november in dienst getreden en toegetreden tot de directie van Strict. “Strict is een bedrijf met heel veel passie en kennis rondom digitale bedrijfstoepassingen. Ik ben erg onder de indruk van de innovaties die we uitdenken en doorvoeren met en voor ons prachtig klantportfolio. Ik heb dan ook ontzettend veel zin om een bijdrage te leveren aan de verdere groei van Strict” aldus Eric-Jan de Roode.

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.