BTG exclusieve partner van NL avond tijdens MWC Barcelona!

BTG is de exclusieve partner van NL avond tijdens MWC Barcelona!

Op 28 juni start het Mobile World Congress in Barcelona, dit keer in hybride vorm. BTG is van oudsher partner van de Nederlandse delegatie en is ook dit jaar de exclusieve partner van de Nederlandse netwerkavond die plaats zal vinden op een inspirerende lokatie in Barcelona. Samen met Lotte Engels, directeur NBSO in Barcelona en media-partner Dutch IT Channel, openen zij op maandagavond om 18.30 uur de deuren voor een select gezelschap om met elkaar te netwerken. De huidige corona maatregelen maken het uitdagend om grote groepen mensen uit te nodigen, vandaar dat er gekozen is voor een lokatie die deels binnen- en buiten is, op een rooftop!. De avond wordt om 19.00 uur geopend door Lotte Engels die de gasten namens BTG en Dutch IT Channel welkom heet. Schrijf je snel in, plekken zijn beperkt!

https://www.eventbrite.com/e/dutch-networking-event-mwc-4yfn-2021-in-barcelona-tickets-159973132947?ref=eios

 

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.