Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Vernieuwd leiderschap leidt tot economische groei

22 jul 2022

Met de benoeming van Jeroen Dijsselbloem als beoogd burgemeester van Eindhoven heeft de stad en de regio, wederom een prominent boegbeeld aan boord weten te halen. Vertrekkend burgemeester John Jorritsma heeft aan de groei gestaan van de economische successen, met vele hoogtepunten, waarvan Brainport en de groei van de High Tech Campus enkele  voorbeelden zijn, om te benoemen.

Met Jeroen Dijsselbloem aan het roer in Eindhoven, ontstaat er een nieuw elan en wordt koersbepalend voor deze innovatief gedreven stad en regio. De toekenning via het Groeifonds van het programma Nxtgen Hightech en de voorlopige toekenning van het programma DEMS (Datagedreven Ecosysteem voor Mobiliteit en Smart City), zal een extra impuls geven aan de economische groei in de regio. Het netwerk van BTG in Eindhoven en  omgeving is, door Leden & Partners zoals VDL en Spie, en ook door BTG Partners zoals CommScope, HCL, Cellnex, Nokia, ALE, AXIS, Future Connections, de Mobile Network Operators etcetera, zeer actueel. BTG ziet uit naar de komst van Jeroen Dijsselbloem in Eindhoven en wij zullen in de komende periode onze relatie met de Regio nadrukkelijk versterken, hetgeen ten goede komt van Eindhoven en regio en idem ten behoeve van kansen voor onze Leden & Partners.

‘Versteviging op innovatie is van cruciaal belang voor de digitale Infrastructuur’

Petra Claessen, CEO van BTG en BTG Services: “Innovatie speelt een onmiskenbare rol in onze maatschappij en het bedrijfsleven. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Informatiebeveiliging en privacy zijn in onze datagedreven maatschappij niet meer weg te denken en dit staat ook bij onze achterban, hoog op de agenda. Het is dan ook heel goed nieuws, dat Jeroen Dijsselbloem (onlangs de afsluitende prominente keynote bij het BTG Event op 30 juni jl. en de coverstory van ons recente magazine BTG in Business) als Burgemeester wordt benoemd van Eindhoven. Met datgene wat Jeroen Dijsselbloem meeneemt aan ervaring en deskundigheid, publiek, privaat en bij de overheid (nationaal en internationaal), kunnen we uitkijken naar een succesvolle invulling van zijn functie. Als dé branchevereniging voor ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers staat BTG klaar om gesprekken aan te gaan samen met onze Leden & Partners, met de ondernemers uit Eindhoven en de Regio. BTG Building bridges in a connected Society. Jeroen Dijsselbloem, namens Bestuur en Directie BTG, veel succes en we zien uit naar je komst in Eindhoven! ”

Voor verdere informatie: petraclaessen@btg.org

Referenties

https://www.nationaalgroeifonds.nl/projecten-ronde-2/nxtgen-hightech

https://www.nationaalgroeifonds.nl/projecten-ronde-2/datagedreven-ecosysteem-voor-mobiliteit-en-smart-city-dems

Gerelateerd nieuws