Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

‘BTG Women in Tech’ staat ook centraal op International Women’s Day!

8 mrt 2024

Het is vandaag International Women’s Day; een dag die wereldwijd in het teken staat van solidariteit. We staan op deze dag stil bij de positie van vrouwen. We vieren de unieke bijdrage van elke vrouw van welke achtergrond dan ook, die vrouwen toevoegen aan onze samenleving. In Nederland realiseren we ons meer en meer dat vrouwen aan de top essentieel zijn voor het realiseren van onze economische ambities. Juist de interactie tussen man en vrouw, geredeneerd vanuit dezelfde uitgangspunten, komt het bedrijfs- en organisatie resultaat ten goede! Diversiteit, inclusie, gelijke kansen, rechten en mogelijkheden ook voor vrouwen wereldwijd, staan hoog op de agenda.

BTG draagt hieraan bij vanuit onze Peergroup ‘BTG Women in Tech’; In dit gremium gaan vrouwen in Tech in onderlinge discussie over vraagstukken: hoe zet je als vrouw leiderschap in en welke strategie kies je? En in hoeverre kan het onderwijs meiden stimuleren om te kiezen voor technologie? Thema’s waar wij onder auspiciën van BTG en onder inspirerende moderatie van Lieke Lamb, meermalen per jaar tech talks houden met vrouwen aan de top. Ook de interactie tussen juniors en seniors staat centraal in deze strategische tafels onder de noemer “Green Meets Grey.”

“BTG Building Bridges to a sustainable Society” ook hierin komt de Peergroup ‘BTG Women in Tech’ in interactie om samen te komen tot een meer duurzame samenleving!

Gerelateerd nieuws