Bijdrage Europese Commissie aan BTG Themadag op 26 november 2015

BTG-Logo-Los-WEB-twitterOp 26 november 2015 vindt de BTG Themadag 'Connected Society' bij Grand Hotel Huis ter Duin, in Noordwijk, plaats. Naast het programma van BTG is er een zeer interessante bijdrage vanuit INTUG, de internationale lobbyorganisatie voor ICT-eindgebruikers, namelijk de Europese Commissie. Ook de GSMA zorgt voor een internationale bijdrage aan het programma.

Internationaal middagprogramma INTUG

 Portretfoto_Vesa_Terava_EC_mail Als hoofd van de unit DG CONNECT "Regulatory Coordination and Users" van de Europese Commissie, zal Vesa Terävä een presentatie geven over de laatste (internationale) ontwikkelingen op het gebied van regelgeving binnen de Telecommarkt.

Hij belicht de Telecom Single Market (TSM) en geeft een review van het huidige ‘Telecom Framework’.

 Portretfoto_Afke_Schaart_GSMA_mail  

Daarna zal Afke Schaart van GSMA het programma/initiatief Connected Living onder de aandacht brengen.

Visie van GSMA: een wereld mogelijk maken waarin consumenten en bedrijven gebruik kunnen maken van uitgebreide nieuwe diensten en waarin zij met elkaar verbonden zijn door een intelligent en veilig (mobiel) netwerk.

 

Kortom, een interessante dag die je niet mag missen!

Aanmelden

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.