Nieuw BTG-lid voorgesteld: Ezwim

Ezwim is een Nederlandse organisatie met klanten in meer dan 55 landen. Ze werken vanuit onze vestigingen in Nederland en de USA. Zestien jaar geleden zijn ze begonnen als een SaaS-leverancier van  Telecom Expense Management oplossingen. Sindsdien zijn ze uitgegroeid tot een leidende leverancier van een Telecom Management-portal voor zakelijke telecomgebruikers.

Ezwim vermarkt zijn portal via drie kanalen: rechtstraaks aan grootzakelijke klanten, via partners en resellers en white labeled aan vaste en mobiele operators (bijvoorbeeld T-Mobile Nederland). In alle gevallen wordt hetzelfde SaaS-product ingezet, waardoor een zeer vruchtbare kruisbestuiving tussen de verschillende klantengroepen onstaat.

Welke waarde levert Ezwim aan bedrijven?

Mobility is tegenwoordig een eerste levensbehoefte voor veel bedrijven, en het managen van Mobility in al zijn facetten is bijna mission critical geworden. EZwim ziet een groeiende vraag naar totaaloplossingen.

Enterprise Mobility is de totale set van tools en diensten nodig om mobile devices, abonnementen, verbruik en diensten te managen. De Ezwim portal is de enabler voor een Enterprise Mobility strategie. Centraal in de Ezwim-oplossing staat de automatisering van processen en rapportages. Waar automatisering niet mogelijk is kan Ezwim consultancy- en/of BPO-diensten leveren.

Een belangrijk onderdeel van een Enterprise Mobility strategie is Device Lifecycle Management (DLM). DLM zorgt ervoor dat de levenscyclus van een mobiel device efficient, veilig en milleuvriendelijk verloopt.  De Ezwim-portal brengt alle betrokken partijen bij elkaar, zodat aankoop, gebruik, verkoop of eventueel vernietiging & whiping van het device op een transparante manier vanuit één plek gemanaged kan worden.

Waarom Ezwim?

Ezwim zet in op langdurige klantrelaties. Zo levert het al meer dan 10 jaar een wereldwijde oplossing in 45 landen voor een leidend Amerikaans bedrijf, waarvoor het zowel kosten- als servicemanagement geautomatiseerd heeft. Daarnaast werken ze voor een van de grootste telecombedrijven van Europa waar ze de “one-stop-shop” voor alle zakelijke klanten leveren: één portal voor Cost Management, Web Shop, Aan- en uitzetten van SIMkaartinstellingen, SIM-swaps, etc.  Alle klanten, bedrijven zowel als telecombedrijven, gebruiken dezelfde SaaS-portal, wat Ezwim enorme schaalvoordelen geeft.

Hieronder een aantal redenen waarom klanten bij Ezwim blijven.

 • Alle telecomzaken in 1 portal. Simpel te gebruiken platform voor telecommanagers, (afdelings)managers en medewerkers.
 • Alle voordelen van een standaardproduct, maar door configuratie-opties flexibel genoeg om ook de meest veeleisende klanten tevreden te stellen.
 • Cloudbased en daardoor altijd beschikbaar, schaalbaar en automatisch de laatste versie met de laatste ontwikkelingen
 • Wereldwijde dekking (meer dan 500 klanten in 55 landen)
 • ISO 27001 gecertificeerd dus uw data is veilig bij ons
 • GDPR - compliant

Meer weten?

Check de website en blogs, of neem direct contact op: 0888 884 300 of info@ezwim.com.

BTG: Verbinding, verbreding en verdieping

Branchevereniging ICT en Telecommunicatie Grootgebruikers (BTG) behartigt de belangen van Nederlandse bedrijven en instellingen door kennis over te dragen en ervaringen uit te wisselen o.a. tijdens events

BTG in beeld en geluid

Bijeenkomsten

Expertsessies

 • Geen evenementen
 • Magazine

  BTG in Business - Najaar 2022
  Lees de laatste editie

  Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

  Op de hoogte blijven van evenementen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.