Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Angeline van Dijk (RDI) en Arend-Jan Boekestijn keynote tijdens BTG Business Event

8 dec 2023

Een keur aan boeiende sprekers is woensdag 13 december aanwezig tijdens het BTG Business Event. We worden bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de digitale transformatie en duurzame digitalisering. Een van de twee boeiende keynotes is Angeline van Dijk, directeur-hoofdinspecteur van de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI). De rol van toezichthouder op de digitale infrastructuur is de afgelopen jaren binnen de RDI verder verbreed. Ook duurzaamheid speelt een rol daarin. Arend-Jan Boekestijn  laat zijn licht schijnen op de geopolitieke ontwikkelingen op het wereldtoneel, die ons allemaal raken. Andere interessante sprekers zijn Peter Rake (TNO), Karen van der Zanden (Nationale coalitie duurzame digitalisering), Hawre Rahimi (VVD) en Marleen Bron (Beweging 3.0).
Het middagevent , onder leiding van moderator Danny Frietman, vind plaats in Grand Hotel Huis ter Duin met afsluitend netwerkdiner. Het thema dit jaar is ‘Building bridges to a sustainable society’.

Klik hier voor meer info en aanmelden

Gerelateerd nieuws