Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

Arianne Rutgers neemt na 10 jaar afscheid van BTG

15 dec 2023

Voor veel van de aanwezigen tijdens het BTG Business Event was het aangekondigde afscheid van Arianne Rutgers toch wel een van de meest opvallende nieuwtjes. Als boegbeeld van het verenigingsbureau was zij ook afgelopen woensdag weer achter de schermen druk met het regelen en organiseren. Zoals ze dat al vele jaren deed, naast veel andere taken die ze gedurende haar tien jaar verbintenis aan BTG voor de vereniging heeft verzorgd. Maar het is nu tijd voor een andere uitdaging, die ze vindt in het verder uitbouwen van haar eigen bedrijf assisTNs.

“We hebben haar uiteraard een aanbod gedaan om bij BTG in dienst te komen, maar ze kiest voor haar eigen bedrijf, vertelde Petra Claessen, Voorzitter van BTG – Branchevereniging voor IT en communicatietechnologie en Boardmember van BTG Holding op het podium. Waar ze lovende woorden sprak over haar rechterhand binnen BTG. “In die tien jaar heeft ze BTG mede groot gemaakt. Arianne is organisatorisch zeer sterk en heeft evenementen zoals deze vandaag altijd vlekkeloos neergezet. Naast alle andere events, masterclasses en expertgroepen die we hebben georganiseerd in die tijd. En dan vergeet ik vast nog een heleboel zaken.” Naast een beeldje en een bos bloemen had Claessen een speciaal bedankboekje vervaardigd, waar iedereen wat persoonlijks kon toevoegen over de samenwerking met Arianne.

Zoals gezegd zorgt het BTG verenigingsbureau er onder andere voor dat alle bijeenkomsten worden georganiseerd, dat afspraken voor bestuur en directie worden ingepland, dat de pr & communicatie op orde is en voert leden- en financiële administratie. Arianne heeft echter nog een aantal andere beroepsmatige activiteiten. Die ze, net als voor BTG, uitvoert vanuit assisTNs, de organisatie waarvan ze directeur is. Daar gaat ze vanaf januari volop mee aan de slag.

Gerelateerd nieuws