Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

BTG breidt management team uit met twee nieuwe directieleden

11 jan 2024

Om haar ambities te kunnen realiseren, beschikken BTG en BTG Services over een stevig en deskundig team. Sinds kort onder leiding van Jeroen Hofsté, Directeur Finance, Control & Operations voor de beide organisaties. Vanaf januari 2024 is dit team uitgebreid met een nieuwe directeur BTG & BTG Services, Harry Vermeulen.

Harry Vermeulen is al langer betrokken bij de BTG, onder meer in het verleden als bestuurslid. Daarnaast heeft hij een solide track record in de IT, met name in het begeleiden van digitale transformaties binnen grotere organisaties als Schiphol Group en SPIE. “Samen met onze leden, onze solution partners en andere stakeholders in de sector gaan wij verder bouwen aan onze gezamenlijke ambities en doelen. Ik kijk er dan ook naar uit om, samen met het BTG Bestuur en team, een stevige bijdrage te leveren aan de verdere uitbouw van de Vereniging BTG en BTG Services.”

Jeroen Hofsté trad bijna 2 jaar geleden als Manager Finance & Operations in dienst van BTG Services en is onlangs benoemd tot Directeur Finance, Control & Operations. Het betreft een verbindende functie tussen BTG Vereniging en BTG Services. De symbiose tussen beide entiteiten wordt hierdoor versterkt en verder geprofessionaliseerd.

“De ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan bij bedrijven, van klein tot groot, nationaal en internationaal, op het gebied van Finance, HR, IT, Operations & Management wil ik graag inzetten voor de verdere doorgroei van BTG en BTG Services. Samen met het BTG Bestuur en ons team, zorgen wij ervoor dat BTG intern zaken realiseert die we extern toezeggen!”

Petra Claessen, Voorzitter BTG en Boardmember BTG Holding BV: “Met het aanstellen van Jeroen Hofsté en Harry Vermeulen als directie, kunnen we onze ambities de komende jaren verder vorm en gestalte geven en waar maken. Beiden brengen ruime ervaring én strategische inzichten mee. Zo kunnen we als BTG Vereniging én ook vanuit BTG Services, verder bouwen ook kijkend naar een duurzame samenleving, waarbij duurzame digitalisering centraal staat. Niets voor niets is ons jaarthema voor 2024 ‘building bridges to a sustainable society’. De aanstelling van de beide directieleden komt op een passend moment. Wordt vervolgd!”

Gerelateerd nieuws