Let op! Internet Explorer wordt niet meer ondersteund. Hierdoor kan de website mogelijk niet goed functioneren, gebruik een alternatieve browser om optimaal gebruik te maken van deze website. Klik hier om een alternatieve browser te downloaden.

BTG biedt een netwerk voor uitwisseling van kennis en ervaring over Telecommunicatie en ICT. De branchevereniging focust via expertgroepen op de volgende thema’s:

Terug naar nieuws

‘Kritische mobiele breedband communicatie bij de overheid’ thema tijdens komende bijeenkomst BTG Expertisegroep KMBG

9 jan 2024

Kritische mobiele breedband communicatie bij de overheid’ is het thema voor de bijeenkomst van de KMBG (Kritische Mobiele Breedband Gebruikers) de expertise groep van BTG, actief sinds 2016. De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 25 januari, met aansluitend de BTG Nieuwjaarsbijeenkomst vanaf 16.00 met o.a. spreker hoogleraar Jan Rotmans en Mitra van Raalten van Sail Amsterdam.
Tijdens de bijeenkomst van de KMBG worden wederom de vraagzijde-, de aanbodzijde van de markt en de overheid samengebracht worden. De overheid heeft bij verschillende ministeries kritische toepassingen die gebruik maken van breedbandcommunicatie. In deze bijeenkomst geven we inzicht in de behoefte aan kritische communicatie bij de overheid, wat de mogelijkheden zijn binnen de overheid om frequentie spectrum aan te vragen en mogelijke oplossingsrichtingen.
De bijeenkomst start met een lunch met aansluitend boeiende presentaties.
Onder leiding van dagvoorzitter Antoine van der Sijs, (voorzitter BTG Expertgroep KMBG) komen onderwerpen aan bod als FRMCS (Future Railway Mobile Communication System), Connectiviteit op de Noordzee, Interworking van kritische communicatie technologieën en de Spectrum toewijzing voor de overheid, de BOP (Behoefte Onderbouwing Plan) procedure.

Klik hier voor programma en aanmelden

Gerelateerd nieuws